szechenyi2020

A Veszprémi TÁMASZ IDŐSEK OTTHONÁBAN a lakók foglalkoztatása során működtetjük REBORN BABA- KLUB- unkat

 

A Babákat nagy szeretettel készítjük és nagyon szívesen foglalkozunk velük! 
A RebornBaba készítés számunkra kikapcsolódás, felüdülés és örömforrás.


A Babák "ÖRÖKBEFOGADÁSÁVAL"  (megvásárlásával) támogatják a vásárlók a TÁMASZ Baba- Klub működését, hogy újabb Babácskáknak adhassunk "életet". 

 

A Babák úgynevezett Baba-Szettekből és speciális anyagokból készülnek, melyeknek beszerzési alapára 25-65.000,-Ft között alakul, ehhez jönnek még a szép kis csecsemőruhák és egyéb kiegészítők. 
Ezért ezeket a RebornBabákat első sorban gyűjtőknek és műkedvelő FELNŐTTEKNEK ajánljuk, akik értékelni tudják őket és vigyázni tudnak rá!

 

Aki ismeri a Reborn- Babákat, tudja, hogy nem első sorban játékszerek, hanem inkább "műalkotások", melyekkel hosszú órákat - napokat töltenek készítőik:
- A minél élethűbb megjelenésért 8-15 rétegben kerülnek felvitelre a speciális (nem mérgező és nem lemosható) Vinyl- festékek (Real Effect Germany).
- Szálanként tűzzük a szempillákat vagy a szemöldököket és a hajat, ami általában MOHER anyagból készül, ezért gondos ápolást igényel.
- RebornBabáink szeme vagy akryl vagy speciális üveg.
- RebornBabáink testét speciális súlyokkal több kilogrammra súlyozzuk, így olyan nehezek lesznek, mint az élő újszülöttek vagy csecsemők.
- RebornBabáink VALÓDI csecsemő ruhákat kapnak, általában egyedi KÉZI kötésű kardigánokkal és egyedi kézzel kötött vagy horgolt sapkákkal.

 

A közhiedelemmel ellentétben a TEXTIL testű babák élethűbbek mint teljes Vinyl (műanyag) testű társaik. Utóbbiak merevebbek és nehezen mozgathatóak, még ha jobban is néznek ki ruha nélkül. 
A "ruhatestű" Babácska feje hátraesik, ha "Mamája" nem tartja rendesen,és fogása is sokkal inkább emlékeztet az igazi csecsemőre. 
Ezért bátorítunk minden leendő Reborn-Mamát, hogy próbálja ki ezt az érzést, megéri! 

 

Kívánjuk, hogy RebornBabáink ugyanolyan ÖRÖMET szerezzenek Örökbefogadó Mamájuknak, mint amilyet nekünk szereznek!