Köszöntjük honlapunkon!

A Veszprémi TÁMASZ IDŐSEK OTTHONA Veszprém megye székhelyén, Veszprém belvárosában, kellemes parkos környezetben, színvonalas ellátással, változatos programokkal, és szakszerű gondoskodással veszi körül lakóit, akik az ország egész területéről érkeznek.

Intézményünk légköre hangulatos és családias, mely első sorban a kis intézményi lakólétszámnak köszönhető. (Lakólétszám 80 fő körül)

Az intézmény 2010. évtől folyamatosan jogerős és végleges működési engedéllyel rendelkezik bentlakásos idősellátásra, és eleget tesz a mindenkori jogszabályi előírásoknak!

Az intézmény működési engedélye alapján a következő szolgáltatásokat nyújtja:

1. Részben önellátó és ezért 4 órát meghaladó ápolási-gondozási szükséglettel NEM rendelkező időskorúak ellátása. (Időskorúak Gondozóháza-ellátási forma)

Első sorban NEM-FEKVŐBETEG (fentjáró) idősek jelentkezését várjuk ebben az ellátási formában.

2. A már bentlakó időskorúak fekvőbeteg ellátása állapotromlás esetén. (Idősek Otthona ellátási forma)

Első sorban a már korábban az intézményben bentlakó időskorúak ápolását vállaljuk állapotromlás esetén.

Fekvőbeteg férőhelyeink korlátozott száma miatt külsős fekvőbeteg ápolását nem tudjuk vállalni!

A lakók a mindennapokhoz kapnak szakszerű és színvonalas segítséget: Az étkezés, az orvosi ellátás, a 24 órás nővérszolgálat, a mosás, a vasalás, és a takarítás mellett további szolgáltatásként csoportos terápiás foglalkozások, gyógyászati szolgáltatások: Rendszeres csoportos kondicionáló mozgásterápia, zeneterápia valamint fodrászat, manikűr és pedikűr áll rendelkezésre.

Az intézmény az igényes ellátás érdekében a lakókat nem csupán szobákban, hanem önálló, praktikusan berendezett Apartmanlakásokban helyezi el. Így az apartmanokban elhelyezett 3 főnek biztosítja az önállóságát és a kényelmét azzal, hogy saját fürdőszobát és minikonyhát használhatnak lakásukon belül!

A különböző típusú elhelyezések havi térítési díjairól részletesen az ÁRAINK menüpont alatt tájékozódhatnak!

A szakmai munka biztonsága érdekében Hozzátartozóknak a

LÁTOGATÁSI IDŐ naponta: 9.00 - 11.00 és 14.00 - 16.30 illetve 17.30-19-00 -között.

AKÁR AZONNALI BEKÖLTÖZÉSSEL!

SZABAD FÉRŐHELYEINKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN TELEFONON!

Intézményünkbe a jelentkezés kizárólag ÍRÁSBAN történik, a JELENTKEZÉSI LAP menüpontban található dokumentum kitöltésével, és postai úton történő megküldésével.

Beköltözéssel kapcsolatos érdeklődő vendégeket az alábbi telefonszámon tudjuk tájékoztatni:

MUNKAIDŐBEN (H-P : 8.00-16.00-ig):

Tel:

Mobil: 06-30/39-39-39-2